Prijzen

Onze prijzen zijn per nacht per kamer

Ontbijt Casa 21:

Eenvoudig en lekker :  vers fruitsap, koffie of thee, cornflakes, croissants, broodjes, allerlei beleg, vers fruit, yoghurt en meer … 

Op aanvraag: champagneontbijt

U heeft de keuze uit 2 verschillende formules :

  1. Casa Veintiuno arrangement : 
    In deze prijs zijn inbegrepen: uitgebreid Casa 21 ontbijt, welkomstcocktail Rum punch, verse tropische bloemen in de kamer, dagelijks schoonmaakservice, uitpakken en inpakken van uw baggage, draadloos internet in de kamer, draadloos internet aan zwembad/restaurant/lounge/terras, gebruik van spinner, cross trainer, home trainer en loopband, DVD-theek en boeken ter uw beschikking, espressomachine voor koffie en thee - 1 capsule per dag/per persoon zijn inbegrepen in de kamer, setje badproducten, handdoeken aan het zwembad en voor het strand ter uw beschikking.

    Vanaf een verblijf van 7 nachten zijn eveneens inbegrepen: flesje Rum, frisdranken in de mini bar (alleen te nuttigen in de kamer of terras boven) en een paar flip flops per persoon.

  2. Enkel overnachting :
    In deze prijs zijn inbegrepen: welkomstdrank, verse tropische bloemen in de kamer, dagelijks schoonmaakservice, gratis wi-fi in het restaurant en aan het zwembad, handdoeken aan het zwembad ter beschikking.
 

Casa Veintiuno
arrangement

Enkel
overnachting

Mystique Suite met bad & douche
2 personen in kamer
1 persoon in dubbel


165 Euro

155 Euro


145 Euro

135 Euro

Tranquility Suite met 2 douches
2 personen in kamer
1 persoon in dubbel


150 Euro
140 Euro

130 Euro

120 Euro

Secret Suite met douche
2 personen in kamer
1 persoon in dubbel


130 Euro
120 Euro

110 Euro

110 Euro

De taksen zijn niet inbegrepen in deze prijzen.

Wij bieden een korting aan van 30% voor een verblijf tijdens de maand December 2017. Deze korting is geldig voor een verblijf vanaf minimum 4 nachten. 

VIP ARRANGEMENT: vlucht van 1 uur met een Cessna vliegtuig + een fles bubbels en 2 massages in jouw kamer. Prijs op aanvraag. 

Honeymoonersbij het boeken van ons Casa 21 arrangement krijgt de bruid 30% korting op haar verblijf en vanaf een verblijf van minimum 4 nachten voorzien wij 1 fles bubbels in de kamer. Deze actie is geldig tijdens de eerste 6 maanden van het huwelijk - vanaf de datum waarop u bent getrouwd. Wij vragen wel om een kopie door te mailen van jullie huwelijksakte zodat wij kunnen bevestigen dat jullie recht hebben op deze korting.

Onze aanbiedingen gelden alleen voor boekingen rechtstreeks via ons door ons een email te sturen en niet via andere boekingssystemen.

Onze promoties zijn niet cumuleerbaar met andere eventuele kortingen. De meest voordelige korting is geldig.

Annuleringsvoorwaarden: Wij beschikken maar over 3 kamers en handhaven daarom strikte annuleringsvoorwaarden. Bij annulering zal de eerste nacht altijd worden aangerekend. Bij annulering vanaf 1 maand voor de datum van aankomst, al 50% van de totale reservering in rekening worden gebracht. Bij annulering daarna of in geval van niet opdagen, zal de totale prijs van de reservering in rekening worden gebracht.

 

Wisselkoers berekenen

bedrag:
Van:
Naar:


Casa Veintiuno | Calle Piano #1 Reparto Tavares - Sosua (Puerto Plata) - Dominican Republic