Prijzen

Onze prijzen zijn per nacht per kamer

Ontbijt :

Eenvoudig en lekker :  vers fruitsap, koffie of thee, cornflakes, croissants, broodjes, een eitje, allerlei beleg, vers fruit en meer …             
Op aanvraag: champagneontbijt

 

U heeft de keuze uit 2 verschillende formules :

  1. Casa Veintiuno arrangement : 
    In deze prijs zijn inbegrepen: uitgebreid deluxe ontbijt, welkomstcocktail, verse tropische bloemen in de kamer, dagelijks schoonmaakservice, uitpakken en inpakken van uw baggage, draadloos internet in de kamer, draadloos internet aan zwembad/restaurant/lounge/terras, gebruik van spinner, cross trainer, home trainer en loopband, DVD-theek en boeken ter uw beschikking, espressomachine voor koffie en thee, setje badproducten, handdoeken aan het zwembad en voor het strand ter uw beschikking.

    Vanaf een verblijf van 7 nachten zijn eveneens inbegrepen: flesje Rum, frisdranken in de mini bar (alleen te nuttigen in de kamer of terras boven) en een paar Havaianas flip flops per persoon.

  2. Enkel overnachting :
    In deze prijs zijn inbegrepen: welkomstdrank, verse tropische bloemen in de kamer, dagelijks schoonmaakservice, gratis wi-fi in het restaurant en aan het zwembad, handdoeken aan het zwembad ter beschikking.
 

Casa Veintiuno
arrangement

Enkel
overnachting

Suite 1 met jacuzzi
2 personen in kamer
1 persoon in dubbel


160€

150€


140 €

130 €

Suite 2 met 2 douches
2 personen in kamer
1 persoon in dubbel


140 €
130 €

120 €

110 €

Standaard kamer 3 met douche
2 personen in kamer
1 persoon in dubbel


130 €
120 €

110 €

100 €

VIP ARRANGEMENT: vlucht van 1 uur met een Cessna vliegtuig + een fles bubbels en 2 massages in jouw kamer.
Prijs op aanvraag.

Honeymoonersbij het boeken van ons Casa 21 arrangement krijgt de bruid 50% korting op haar verblijf. Deze actie is geldig tijdens de eerste 6 maanden van het huwelijk - vanaf de datum waarop u bent getrouwd. Wij vragen wel om een kopie door te mailen van jullie huwelijksakte zodat wij kunnen bevestigen dat jullie recht hebben op deze korting.

Onze aanbiedingen gelden alleen voor boekingen rechtstreeks via ons door ons een email te sturen en niet via andere boekingssystemen.

Onze promoties zijn niet cumuleerbaar met andere eventuele kortingen. De meest voordelige korting is geldig.

18% taksen zijn inbegrepen maar de 10% dienst niet.

Annuleringsvoorwaarden: Wij beschikken maar over 3 kamers en handhaven daarom strikte annuleringsvoorwaarden. Bij annulering zal de eerste nacht altijd worden aangerekend. Bij annulering vanaf 1 maand voor de datum van aankomst, al 50% van de totale reservering in rekening worden gebracht. Bij annulering daarna of in geval van niet opdagen, zal de totale prijs van de reservering in rekening worden gebracht.

 

Wisselkoers berekenen

bedrag:
Van:
Naar:


Casa Veintiuno | Calle Piano #1 Reparto Tavares - Sosua (Puerto Plata) - Dominican Republic