Gastenverblijf 

Ideaal voor een ontspannen en luxueuze vakantie met een persoonlijke service.

De nauw omschreven Boutique B&B Casa Veintiuno biedt een kenmerkende mix van modern design en een modern interieur met een persoonlijke service.
Een elegant en exclusief klein complex maar zeer groots op het gebied van comfort. Leuke sfeer, trendy, rust en eigen restaurant.

Geniet van een heerlijk ontbijt in het restaurant. Een duik in het mooie zwembad omgeven door tropische planten en palmbomen is perfect om uw dag te beginnen.
In onze bar kunt u genieten van onze vers gemaakte cocktails, sappen of andere dranken met uitzicht op het zwembad of kunstwerken van Gustav Klimt.

Onze Boutique Bed&Breakfast is niet te vergelijken met de All Inclusive hotels. Wij hebben hier geen animatie, geen massa volk om jou heen maar wel veel privacy en rust.

Als enige animatie hebben wij onze honden Botti, Pooka & Maximus en zij maken deel uit van ons gezin. Botti denkt dat hij een reddingshond is en zou kunnen proberen jou te redden tijdens het zwemmen.

Als het jouw bedoeling is om rustig te genieten van een aangename vakantie met persoonlijke service en het stoort niet dat wij 3 honden hebben, ben je hier aan het juiste adres.

Willen jullie daarentegen animatie en veel volk om je heen dan zal het jou hier waarschijnlijk niet bevallen.

Natuurlijk kan men in het centrum en op het strand terecht voor meer drukte.

Wijzelf hebben vroeger een aantal keer All Inclusives geboekt en waren dit eigenlijk snel beu. Dat is ook de reden waarom wij hier iets helemaal anders hebben opgestart. Wij ondervinden nu dat meer om meer mensen snakken naar een andere formule maar momenteel zijn er in de Dominicaanse nog niet veel luxe Bed & Breakfasts. 

Faciliteiten

Tropische tuin met zwembad en jacuzzi

Ligstoelen en loungekussens van MBM

Restaurant en bar

Fitnessruimte (spinnig bike, home trainer, cross trainer, loopband)

DVD-theek & bibliotheek

Lounge ruimte en terras

Wi-Fi aan het zwembad en in het restaurant

Espresso toestel in elke kamer

Dagelijkse schoonmaak service

Een 24-uurs receptie

Room Service (van woensdag tot zondag tot 23u00)

Egyptisch katoen bedlinnen van Alexandre Turpault

Hoog kwalitatief badlinnen van Alexandre Turpault

Excursies

Taxi

Transport van en naar de luchthaven

Casa Veintiuno | Calle Piano #1 Reparto Tavares - Sosua (Puerto Plata) - Dominican Republic