Wie zijn wij?

Caraïbische Saskia en Marc heten u welkom in Casa Veintiuno. 

Stranden met palmbomen en een heerlijk warm klimaat :  de ideale bestemming om al uw vakantiedromen te vervullen. Minder dan 20 jaar geleden was de op één na grootste republiek van de archipel nauwelijks ontdekt door de toeristen. Nu bieden alle touroperators de Dominicaanse Republiek aan in hun reisgids. Zon, zee, stranden en een overweldigende natuur vindt men hier in overvloed.  
    
In 2008 besloten wij het wisselvallige België om te ruilen voor het zonnige Sosúa.  
Wij zijn gedurende 11 jaar zelfstandigen in de horeca geweest en onze creatieve geest stimuleerde ons om onze zaak in België over te laten en hier in Sosúa een Boutique hotel op te starten.  
    
De Dominicaanse Republiek was meer dan eens onze vakantiebestemming en hier hebben wij dan ook ons hart verloren. Wij kozen bewust voor een Boutique Hotel omdat dit land zo veel meer te bieden heeft dan louter een strandvakantie. 

Onze uitdaging is om onze gasten een betere en meer persoonlijke service te verlenen en om alle gasten het gevoel te geven dat ze thuis zijn.

Het grote succes van onze Casa Veintiuno/21 heeft ook klanten geïnspireerd. Vlak naast Casa21 is het nieuw project Casa-22 gelegen en bouwt verder op de succesformule van onze Casa21 maar is volledig in handen van de eigenaars van Casa22. Casa21 verwelkomt dan ook heel graag haar nieuwe buren en kijkt uit naar een vlotte samenwerking met de eigenaars van Casa-22. Omdat Casa21 reeds over een uitstekend restaurant beschikt, zorgt Casa-22 dan weer voor 5 extra suites zodat we onze gasten nog meer kunnen pamperen.     

Neem gerust een kijkje op onze website en ontdek wat er allemaal te beleven valt.   

Hopelijk tot in Casa Veintiuno/21.

Saskia & Marc en onze honden Botti & Pooka

Casa Veintiuno | Calle Piano #1 Reparto Tavares - Sosua (Puerto Plata) - Dominican Republic