Wie zijn wij?

Caraïbische Saskia en Marc heten u welkom in Casa Veintiuno. 

Stranden met palmbomen en een heerlijk warm klimaat :  de ideale bestemming om al uw vakantiedromen te vervullen. Minder dan 20 jaar geleden was de op één na grootste republiek van de archipel nauwelijks ontdekt door de toeristen. Nu bieden alle touroperators de Dominicaanse Republiek aan in hun reisgids. Zon, zee, stranden en een overweldigende natuur vindt men hier in overvloed.  
    
In 2008 besloten wij het wisselvallige België om te ruilen voor het zonnige Sosúa.  
Wij zijn gedurende 11 jaar zelfstandigen in de horeca geweest en onze creatieve geest stimuleerde ons om onze zaak in België over te laten en hier in Sosúa een bed & breakfast op te starten.  
    
De Dominicaanse Republiek was meer dan eens onze vakantiebestemming en hier hebben wij dan ook ons hart verloren. Wij kozen bewust voor een bed & breakfast omdat dit land zo veel meer te bieden heeft dan louter een strandvakantie. 

Het grote succes van CASA VEINTIUNO als boutique B&B heeft er voor gezorgd dat uitbreiding noodzakelijk werd. Het vervolgproject dat vlak naast CASA21 ligt, heet CASA-22 en bouwt verder op de succesformule van CASA21. Omdat onze CASA21 al over een uitstekend restaurant beschikt, zorgt CASA-22 dan voor 4 bijkomende suites, beauty & wellness faciliteiten ter plaatse zodat we onze gasten nog meer kunnen pamperen. Opening Casa 22 voorzien eind Maart 2016!

 
Onze uitdaging is om onze gasten een betere en meer persoonlijke service te verlenen en om alle gasten het gevoel te geven dat ze thuis zijn.  
    
Neem gerust een kijkje op onze website en ontdek wat er allemaal te beleven valt.   
    
Hopelijk tot in Casa Veintiuno.

Saskia & Marc en onze honden Botti & Pooka

Casa Veintiuno | Calle Piano #1 Reparto Tavares - Sosua (Puerto Plata) - Dominican Republic