Betreffende onze promoties, gelieve ons te contacteren via:

Whatsapp +1 (829) 342 8089 of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Onze prijzen zijn per nacht per kamer

Ontbijt Casa 21:

Eenvoudig en lekker :  vers fruitsap, koffie of thee, cornflakes, croissants, broodjes, allerlei beleg, vers fruit, yoghurt en meer … 

Op aanvraag: champagneontbijt

U heeft de keuze uit 2 verschillende formules :

  1. Casa Veintiuno arrangement :
    In deze prijs zijn inbegrepen: uitgebreid Casa 21 ontbijt, welkomstcocktail Rum punch, verse tropische bloemen in de kamer, dagelijks schoonmaakservice, uitpakken en inpakken van uw baggage, draadloos internet in de kamer, draadloos internet aan zwembad/restaurant/lounge/terras, gebruik van spinner, cross trainer, home trainer en loopband, boeken ter uw beschikking, espressomachine voor koffie - 1 capsule per dag/per persoon zijn inbegrepen in de kamer, setje badproducten, handdoeken aan het zwembad en voor het strand ter uw beschikking.

    Vanaf een verblijf van 7 nachten zijn eveneens inbegrepen: flesje Rum, frisdranken in de mini bar (alleen te nuttigen in de kamer of terras boven) en een paar flip flops per persoon.

Houd er rekening mee dat voor boekingen via boekingsmachines alleen het ontbijt Casa 21 is inbegrepen. Alle andere extra's zijn niet inbegrepen. Het is daarom steeds interessanter om uw verblijf rechtstreeks bij ons te boeken. U vindt meer informatie over wat er is inbegrepen op uw reserveringsformulier.

  1. Enkel overnachting :
    In deze prijs zijn inbegrepen: verse tropische bloemen in de kamer, dagelijks schoonmaakservice, gratis wi-fi in het restaurant en aan het zwembad, handdoeken aan het zwembad ter beschikking.
 

Casa Veintiuno
arrangement

Enkel
overnachting

Mystique Suite 1 met bad en douche
2 personen in kamer
1 persoon in dubbel


165€

155€


145 €

140 €

Tranquility Suite 2 met 2 douches
2 personen in kamer
1 persoon in dubbel


150 €
140 €

130 €

125€

Secret Standaard kamer 3 met douche
2 personen in kamer
1 persoon in dubbel


130 €
120 €

110 €

105 €

De taksen zijn niet inbegrepen in deze prijzen.

VIP ARRANGEMENT: vlucht van 1 uur met een Cessna vliegtuig + een fles bubbels en 2 massages in jouw kamer. Prijs op aanvraag. 

Honeymooners: bij het boeken van ons Casa 21 arrangement krijgt de bruid 30% korting op haar verblijf en vanaf een verblijf van minimum 4 nachten voorzien wij 1 fles bubbels in de kamer. Deze actie is geldig tijdens de eerste 6 maanden van het huwelijk - vanaf de datum waarop u bent getrouwd. Wij vragen wel om een kopie door te mailen van jullie huwelijksakte zodat wij kunnen bevestigen dat jullie recht hebben op deze korting.

Onze aanbiedingen gelden alleen voor boekingen rechtstreeks via ons door ons een email te sturen en niet via andere boekingssystemen.

Onze promoties zijn niet cumuleerbaar met andere eventuele kortingen. De meest voordelige korting is geldig.

Annuleringsvoorwaarden: Wij beschikken maar over 3 kamers en handhaven daarom strikte annuleringsvoorwaarden. Bij annulering zal de eerste nacht altijd worden aangerekend. Bij annulering vanaf 1 maand voor de datum van aankomst, al 50% van de totale reservering in rekening worden gebracht. Bij annulering daarna of in geval van niet opdagen, zal de totale prijs van de reservering in rekening worden gebracht.

 

Wisselkoers berekenen 

 

 

 

 

 

Casa Veintiuno | Calle Piano #1 Reparto Tavares - Sosua (Puerto Plata) - Dominican Republic