Puerto Plata City Tour

Bezoek de stad en ontdek het Amber Museum, toeristische markten, Brugal rumfabriek, San Felipe-fort, het charmante Parque Central. Het hoogtepunt is de fantastische kabelbaan naar de top van de Pico Isabel de Torres.

Playa Dorada

Golfbaan, ontworpen door Robert Trent Jones.

Rio San Juan

Laguna gri-gri is een door weelderige mangrovebossen omzoomde lagune en loopt bijna door tot in het centrum van Rio San Juan. De omgeving is beschermd en kent een rijke fauna met onder meer vogels en krokodillen.

Santo Domingo

Zona Colonial : Deze wijk met gerestaureerde koloniale gebouwen is de historische parel in de kroon van de hoofdstad.
De moderne stad :deze moderne metropool omvat drukke straten, charmante buitenwijken, galeries, winkelcentra en parken.

Santiago

De ontspannen tweede stad kent een andere sfeer dan het bruisende Santo Domingo. Veel monumenten herinneren aan een glorierijk verleden, zoals het tabakscentrum.

Baai van La Isabela

In deze prachtige baai, waar de Europese kolonisatie van Amerika werkelijk begon, stichtte Columbus zijn eerste nederzetting.Andere hoogtepunten zijn de schitterende stranden, zoals Playa Isabela en Punta Rucia Beach.

Las Terrenas

Dit voormalige vissersdorpje is één van de coolste plaatsen van het land. Las Terrenas ligt op een weelderige landstrook aan de noordkust van het schiereiland Samaná, en is gezegend met enkele van de mooiste stranden van het land in een spectaculaire omgeving.

Casa Veintiuno | Calle Piano #1 Reparto Tavares - Sosua (Puerto Plata) - Dominican Republic