Sosúa is door het strand en de baai in twee afzonderlijke barrios gescheiden.
Het toeristische gebied El Batey heeft zich volledig op het toerisme toegelegd. Hier vindt men overwegend kleinere hotels, restaurants, cafés en souvenirwinkels.

Het Dominicaanse district Los Charamicos is authentieker.
Hier vindt men vooral bonte, maar vervallen huisjes in smalle straatjes, kraampjes en nachtclubs. Er valt dus heel wat te beleven.

Een voordeel van Sosúa is dat het vlakbij andere plaatsen ligt, zoals Puerto Plata en het surfparadijs Cabarete. Vanuit Sosúa organiseert men diverse excursies naar vrijwel alle bezienswaardigheden in het land.

Sosúa ligt op 10 minuten van de luchthaven, 15 minuten van Cabarete en 25 minuten van Puerto Plata stad.

 

SPA WEEKEND

Is het tijd voor een rustgevende break? Een dagje of weekendje spa kan wonderen doen! Beleef een onvergetelijk Wellness weekend om volledig te herbronnen in de aantrekkelijke en luxueuze Imagine Beauty Lounge. Laat je helemaal van kop tot teen verwennen en kom volledig relaxed terug. De volgende behandelingen kunnen reeds worden gereserveerd: relaxing massage, deep tissue massage, sports massage, facials, mani en pedi. Vertrek op wellness week en kom terug als een volledig herboren persoon! No stress, enkel genieten... Natuurlijk kan je ook genieten van een massage in de kamer. Laat ons tijdig weten wanneer je een massage wenst en wij regelen de rest!

DERMAL CLINIC door de Canadese gezondheidszorgspecialist

Elke patiëntervaring is uniek in het combineren van eersteklas veiligheidsprocedures en privacynormen, terwijl schoonheidszorgen worden behandeld. Wij streven ernaar om het beste van de geneeskunde te combineren met de nieuwste ontwikkelingen in onderzoek en technologie bij het formuleren van geïndividualiseerde behandelingen om een ​​uniek, gewenst en esthetisch verantwoord resultaat te bereiken.

Gratis consultatie: Botox, Kybella / Sagoni injecties voor submentale volheid of "dubbele kin", Hyaluronzuur vulstoffen, Acne, Anti Aging, Depigmentatie.

Casa Veintiuno | Calle Piano #1 Reparto Tavares - Sosua (Puerto Plata) - Dominican Republic