Sosúa

Droom niet over je leven, maar leef je dromen…
.....en dit bracht ons naar Sosúa.

Dit stadje aan een sikkelvormige baai werd op 29 juli 1940 gesticht door joodse vluchtelingen.

Zoals veel andere gemeenschappen aan de noordkust is Sosúa in korte tijd van een kleine vissersplaats en bananenhaven veranderd in een druk toeristisch centrum.
Sosúa biedt tegenwoordig een fantastische combinatie van uitgaansgelegenheden en heerlijk luieren op het strand.

 

Sosúa is door het strand en de baai in twee afzonderlijke barrios gescheiden.
Het toeristische gebied El Batey heeft zich volledig op het toerisme toegelegd. Hier vindt men overwegend kleinere hotels, restaurants, cafés en souvenirwinkels.

Het Dominicaanse district Los Charamicos is authentieker.
Hier vindt men vooral bonte, maar vervallen huisjes in smalle straatjes, kraampjes en nachtclubs. Er valt dus heel wat te beleven.

Een voordeel van Sosúa is dat het vlakbij andere plaatsen ligt, zoals Puerto Plata en het surfparadijs Cabarete. Vanuit Sosúa organiseert men diverse excursies naar vrijwel alle bezienswaardigheden in het land.

Sosúa ligt op 10 minuten van de luchthaven, 15 minuten van Cabarete en 25 minuten van Puerto Plata stad.

 

SPA WEEKEND in IMAGINE BEAUTY LOUNGE

Is het tijd voor een rustgevende break? Een dagje of weekendje spa kan wonderen doen! Beleef een onvergetelijk Wellness weekend om volledig te herbronnen in de aantrekkelijke en luxueuze Imagine Beauty Lounge. Laat je helemaal van kop tot teen verwennen en kom volledig relaxed terug. Tal van arrangementen aan mét verzorgingen die je nu al kan reserveren. Vertrek op wellness week en kom terug als een volledig herboren persoon! No stress, enkel genieten...

Natuurlijk kan je ook genieten van een massage in de kamer. Laat ons tijdig weten wanneer je een massage wenst en wij regelen de rest!

Casa Veintiuno | Calle Piano #1 Reparto Tavares - Sosua (Puerto Plata) - Dominican Republic